Spinal Table | 2018

Project: Spinal Table | Casa Sayrach Collection.

Client: Pastoret.

Location: Casa Sayrach, Avenida Diagonal 423-425, Barcelona, Spain.

Author: External Reference, Carmelo Zappulla. 

Team: Francesco Sacconi, Vianella Maestra. 

Project Manager: – 

Production: Medio Design. 

Another piece for the Sayrach´s house collection, in Barcelona. If you enter the lobby of this historic monument, you immediately realise that it is an homage to the beauty and morphology of marine world: seashells, jellyfish, water and even a sculpture of a whale’s skeleton.

This last one inspired the design of the “Spinal Table“, a piece based on the serial repetition of vertebrae. Designed through the use of parametric tools the table was built milling solid beech.

AIR
PURIFIER
PLANTS
FAMILY

Discover the 3D printed air purified plants that absorbs CO2 and make the air healthier.